Specjalista wsparcia użytkownika

Firma England.pl Sp. z o.o. właściciel komunikatora GG (Gadu Gadu), w związku z dynamicznym rozwojem, poszukuje kandydatów na stanowisko:

SPECJALISTA WSPARCIA UŻYTKOWNIKA

Miejsce pracy: Warszawa lub Koszalin

Osoba pracująca na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• zapewnienie Użytkownikom wsparcia informacyjnego w zakresie usług świadczonych przez komunikator GG,
  • przyjmowanie i obsługę zgłoszeń od Użytkowników, kierowanych drogą e-mailową, telefoniczną oraz innymi kanałami on-line,
  • utrzymywanie dobrych relacji z Użytkownikami oraz dbałość o pozytywny wizerunek Komunikatora,
  • bieżące monitorowanie, przeciwdziałanie i analizę zagrożeń występujących w komunikatorze,
  • przygotowywanie materiałów na żądanie państwowych organów ścigania.

Poszukujemy osoby:

• o miłym usposobieniu z predyspozycjami do cierpliwej i kulturalnej obsługi Użytkowników,
  • uporządkowanej, rzetelnej, bardzo dobrze zorganizowanej,
  • posiadającej wykształcenie minimum średnie,
  • swobodnie posługującej się językiem polskim,
  • posiadającej wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne, nastawionej na Użytkownika i rozumienie jego potrzeb,
  • pozytywnie nastawionej do życia i pracy,
  • samodzielnej i odpowiedzialnej w podejmowanych działaniach,
  • biegle posługującej się komputerem, pakietem MS Office i internetem,
  • znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.

Osobom zatrudnionym oferujemy:

• ciekawą pracę w stabilnej organizacji o ugruntowanej pozycji na rynku, w zespole ludzi, którzy tworzyli kultowy komunikator GG,
  • możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia zawodowego,
  • atrakcyjne wynagrodzenie,
  • indywidualny wpływ na rozwój firmy,
  • zatrudnienie na umowę o pracę,
  • dostęp do nowoczesnych rozwiązań i najnowszych technologii,
  • nieformalną i przyjazną atmosferę pracy.

Osoby zainteresowane ofertą pracy w England.pl Sp. z o.o. prosimy o wysłanie na adres rekrutacja@england.pl listu motywacyjnego i załączenie CV oraz podanie oczekiwań płacowych w liście motywacyjnym.

Uprzejmie informujemy, że na spotkania rekrutacyjne zapraszamy tylko wybrane osoby. Prosimy o załączenie w dokumentach aplikacyjnych klauzuli:

“Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez England.pl Sp. z o. o. z siedzibą w Koszalinie na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji.”

Obowiązki informacyjne.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27.4.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), informujemy, że:

• Administratorem danych osobowych jest England.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Koszalinie, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 45, 75-502 Koszalin; KRS: 0000362067, NIP: 6692501424; e-mail: rekrutacja@england.pl; tel.: +48 94 343 58 14 lub +48 500 308 968
  • Dane osobowe przetwarzane będą na potrzeby aktualnej rekrutacji, zgodnie z załączoną przez kandydata klauzulą.
  • Podstawą przetwarzania danych osobowych jest wyrażona zgoda, którą można wycofać w każdym momencie.
  • Odbiorcą danych osobowych będzie wyłącznie Spółka England.pl
  • Dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania procesu rekrutacji oraz przez 30 dni po jego zakończeniu lub do momentu wycofania zgody.
  • Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści Pana/Pani danych oraz prawo żądania ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania.
  • Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy prawa.
  • Pana/Pani dane nie będą przekazywane do państwa trzeciego.
  • Podanie danych osobowych jest dobrowolne. ale konieczne dla celów związanych z przeprowadzeniem procesu rekrutacji.
Pobierz nowe GG